На Одещині чоловік вистрелив незнайомцю в груди за зауваження про собаку без намордника

В Одеській області затримали чоловіка, який поранив з пістолета незнайомця за те, що той зробив йому зауваження про собаку без намордника. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Як зазначається, подія сталася вдень 8 квітня біля одного із магазинів у селі Старі Шомполи Доброславської селищної громади. Встановлено, що між двома чоловіками віком 57-ми та 32-х років виник конфлікт. Зокрема молодий чоловік був обурений тим, що літній громадянин вигулював собаку без намордника.

Під час суперечки власник тварини вистрелив опоненту в грудну клітину зі травматичного пістолета та одразу втік. Потерпілого відвезли до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Поліцейські встановили особу зловмисника – уродженця Болградського району, який тимчасово оселився в Старих Шомполах.

Правоохоронці за кілька днів розшукали його у дачному масиві в тому ж селі та затримали. Йому повідомили про підозру в хуліганстві, вчиненому із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296) Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Мустафа Джемілєв відповів, скільки кримських татар воює за Україну

субота, 18 травень 2024, 17:44

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв назвав кількість кримських татар, що захищають Україну в лавах Сил оборони. Про це політик сказав у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024 року, передають Пат...

Не бачать перспектив? Скільки українців не планують повертатися до країни - результати опитування

субота, 18 травень 2024, 17:30

За даними Євростату, понад 4,2 мільйона українських біженців зараз зареєстровані для отримання тимчасового захисту. Це дозволяє їм легально отримати доступ до житла, знайти роботу та отримувати соціальні виплати в країнах ЄС. . Польща приймає близько 1...