На Одещині Mitsubishi пішов у лобовий таран зерновозу, водій загинув (фото і відео)

Водій вантажівки намагався уникнути лобового зіткнення з автоУ Татарбунарах Одеської області ввечері 7 липня автомобіль Mitsubishi L200 виїхав на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнувся із зерновозом, опинившись під ним. Внаслідок ДТП водій пікапа загинув.

Смертельна аварія трапилася на вулиці Василя Тура, яка є частиною траси Одеса – Рені. Про це повідомили місцеві Telegram-канали, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що авто рухалося з боку Одеси, а вантажівка – Ізмаїла. З незрозумілих причин у районі супермаркету АТБ Mitsubishi L200 виїхав на зустрічну. Водій зерновоза намагався піти від лобового зіткнення, але не зміг.

Внаслідок удару кузов пікапа деформувався, водій автомобіля опинився затиснутим. На допомогу кинулися інші водії, які стали свідками аварії. Вони за допомогою монтування й інших підручних засобів намагалися дістати потерпілого з салону.

Незважаючи на зусилля, зокрема й медиків, водій Mitsubishi L200 загинув від отриманих травм.

Водій Mitsubishi L200 загинув

Місцеве видання "Бессарабія інформ" пише: попередньо, автомобіль, який потрапив у ДТП, належав ексвоєнкому Татарбунарського району. Водночас невідомо, хто саме був за кермом, адже обличчя загиблого водія сильно постраждало й впізнати його складно.

ДТП трапилася на вулиці Василя Тура в Татарбунарах

На місці аварії працювали правоохоронці, встановлюючи всі її обставини.


Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...