На Одещині палає порт. Зупинити стихію направлено десятки екіпажів вогнеборців (відео)

На складах зберігаються легкозаймисті вантажі - вироби хімічної промисловості та збіжжя

У ці хвилини під Одесою, над територією великого приватного порту «ТІС» видно клуби диму і полум'я, зазначають Патріоти України.

«За попередніми даними, вогонь охопив вже понад тисячу квадратних метрів, — уточнили в главку. — Інформації про загиблих і постраждалих поки немає».

За неофіційними даними, на складі знаходиться зерно, а також хімічні вантажі. Проте на підприємстві стверджують, що загорілося порожнє складське приміщення.

До місця НП спрямовані десятки пожежних розрахунків і спецавтотехніка.

ТІС (Трансінвестсервіс) — найбільший приватний український стивідорний оператор. Компанія оперує власними вантажними терміналами в Малому Аджаликському лимані, в акваторії порту «Південний».

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...