На Одещині перекинувся човен з прикордонниками, що патрулювали озеро на межі з Молдовою

В Одеській області перекинувся човен з прикордонниками: одна людина зникла безвісти

При патрулюванні кордону на озері Тудорів, розташованому в поймі Дністра, перекинувся моторний човен з прикордонниками. У ній знаходилися четверо військових, трьом вдалося врятувати, ще одного шукають, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби.

Відзначається, що НП сталася близько 16:00. Трьом прикордонникам вдалося самостійно дістатися до суші. При цьому один з військових витягнув іншого на собі. Всі врятовані отримали переохолодження. У одного з військовослужбовців травма ніг. Їм надається медична допомога.

Пошуки ще одного прикордонника тривають. До пошуково-рятувальної операції залучені військові, співробітники водної поліції Одеського районного управління, ДСНС та місцеві рибалки.

Пошуки зниклого прикордонника також ведуться з повітря. Для цього залучено гелікоптер авіаескадрильї Держприкордонслужби. Причини НП з'ясовуються. Про подію поінформовано прокуратуру. Призначено службове розслідування.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...