На Одещині в багатоповерхівці обірвався ліфт із дитиною (фото)

Рятувальники відкрили двері ліфта за допомогою спеціального інструменту.

У суботу, 8 серпня, у місті Чорноморську Одеської області в дев'ятиповерховому будинку обірвався ліфт, у якому перебував 10-річний хлопчик. Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у регіоні, подія трапилася в будинку №6 на вулиці Віталія Шума, передають Патріоти України.

"Рятувальники встановили, що в 9-поверховому житловому будинку обірвався ліфт із 8-го поверху і зробив аварійне гальмування на 3-му, в якому перебувала дитина", – розповіли у відомстві.

Рятувальники відкрили двері ліфта за допомогою спеціального інструменту. Дитина не постраждала, після цього її передали батькам. Обставини події з'ясовуватимуть представники обслуговувального підприємства.

Шахта ліфта

Рятувальники врятували хлопчика

Співробітники ДСНС


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...