На Одещині врятували закривавлену 5-річну дівчинку, вона повзала рачки (відео)

На Одещині у матері відібрали занедбану 5-річну дівчинку, яка лізла вулицею рачки. Два тижні дитина перебувала в лікарні, потім її передали до патронатної родини. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент трапився у місті Біляївка, де проживає дівчинка. Загалом у її матері четверо дітей. Найстаршій вже 20 років, вона опікується 16-річною сестрою, ще одна 12-річна дівчинка живе з бабусею. Четверта дитина – 5-річна Мілана, яку на вулиці помітили перехожі, та були шоковані її зовнішнім виглядом – дівчинка лізла вулицею рачки, була вся в крові і люди подумали, що сталася ДТП.

За словами поліцейської ювенальної превенції Анжели Нарадько, у дівчинки від народження були проблеми з тазовими кістками, їй цілком реально було допомогти, але мати, яка зловживає алкоголем, нікому не показувала доньку.

Служба у справах дітей Біляївської ОТГ вилучила Мілану з сім’ї. Правоохоронці склали відносно матері дівчинки адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нині вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Два тижні дитина перебувала в лікарні, потім її передали до патронатної родини. Зараз Мілана готується до обстеження в дитячій обласній клінічній лікарні. Попереду довготривалі лікування та реабілітація. За уточненими даними, батько дівчинки помер.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...