На Одещині жінка вбила кувалдою літню матір

Фатальним каменем розбрату між жінками стали ювелірні прикраси.

Про смерть 68-річної жительки Біляївки поліцію повідомили лікарі медичного закладу, заявили у Головному управлінні Нацполіції в Одеській обл. Пенсіонерку через жадібність вбила її 37-річна дочка, зазначають Патріоти України.

"Образившись на зауваження, зловмисниця вдарила стареньку по голові кувалдою і пішла. Правопорушницю поліцейські розшукали в місті Теплодар Одеської області", - повідомили в главку.

Підозрювана каже, що мати насварила її за продані ювелірні прикраси. Донька дочекалася відповідного моменту і вдарила матір спочатку каменем, а потім кувалдою.

Сьогодні суд обрав зловмисниці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Їй повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. В рамках провадження призначать судово-психіатричну експертизу. Якщо жінку визнають осудною, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...