На Одещині знайдено мертвим українського прикордонника

В Одеській області знайшли мертвим українського прикордонника. Проце повідомив 7 вересня помічник начальника регіонального управління – начальник сектору взаємодії із ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби Ігор Перегняк, передають Патріоти України.

За його словами, прикордонник не з'явився на службу, і почалися пошукові заходи. Згодом тіло зниклого виявили за місцем його проживання. Інформацію про смерть прикордонника передали поліції.

За даними "24 каналу", інцидент стався на півдні Одеської області. За попередньою версією, прикордонник вистрелив у себе з пістолета.

"Бессарабія INFORM" пише з посиланням на спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Південного регіону, що інцидент стався з лейтенантом ДПСУ 6 вересня. Встановлено, що він вчинив самогубство "шляхом пострілу в голову із закріпленого за ним пістолетом Макарова".

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство, з позначкою самогубство) Кримінального кодексу України.

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...

Треба готуватись: Експерти розповіли, що буде з відключенням електроенергії взимку

субота, 7 вересень 2024, 23:35

В Україні взимку не вистачатиме близько 4-5 гВт струму. Необхідно готуватись до значних графіків відключень, при тому імпорт навряд компенсує дефіцит, передають Патріоти України. Про це в проєкті OBOZ.TALK розповіла Вікторія Войціцька, директорка з адв...