На одній хвилі із учнями: Шкільний вчитель на Полтавщині станцював на випускному та став зіркою соцмереж (відео)

Вчитель історії та правознавства у школі в селі Маячка на Полтавщині станцював на випускному та став зіркою соцмереж. На відео навіть звернуло увагу BBC, зазначають Патріоти України.

Після університету Василь повернувся до рідного села, а кілька тижнів тому виграв конкурс на посаду директора школи, яку очолить вже на початку серпня. До речі, саме цю школу Василь і закінчував.

У 2017 році Василь Маслей разом з іншими вчителями вперше станцював для дітей під пісню Едіт Піаф. Відтоді він з колегами щороку виконує танцювальні номери на випускному. Цьогорічний танець з випускного балу в Маячці розірвав соцмережі.

Відео, що було опубліковано на сторінці "Нехворощанської ТГ" у Facebook за місяць зібрало понад 1,1 мільйона переглядів, 1,6 тисячі коментарів та понад 6 тисяч репостів. Понад 340 тисяч переглядів додатково відео зібрало на YouTube.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...