На один знак Зодіаку в день осіннього рівнодення чекає "переворот": Астрологи розповіли, кому готуватися до сюрпризів

У день осіннього рівнодення 2020 року - свято буде у вівторок, 22 вересня, - знаку Зодіаку Рак варто чекати на "переворот" в особистому житті, передають Патріоти України.

У Раків на любовному фронті все може перевернутися з ніг на голову. За словами астрологів, Раки можуть зацікавитися людиною, на яку раніше ніколи б не звернули увагу.

"Не виключено, що їх зацікавлять гроші чи високе становище у суспільстві. Зміни не оминуть і сімейних Раків, яким зірки обіцяють хвилювання та непередбачувані події...", - наголошується у матеріалі.Сімейним Ракам зірки порадили показувати кохання вчинками, берегти теплі стосунки та почуття партнерів.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...