На околицях Берліну горить склад з амуніцією і боєприпасами. Причиною пожежі став вибух

В поліції обережно ставляться з оприлюдненням версій нещастя

Біля Берліна в районі Грюневальд під ранок загорівся склад з амуніцією і боєприпасами. Гасіння пожежі ускладнюють вибухи снарядів. Про це повідомляє Twitter пожежної служби Берліна.

На місце пожежі прибули понад 100 рятувальників, проте вони поки не можуть приступити до гасіння, оскільки роботу ускладнюють постійні вибухи.

Крім того, до об'єкта прибули поліцейські водомети. Запитана допомога інших служб і спецпідрозділів Збройних сил ФРН.

Уточнюється, що загоряння виникло близько 5 ранку четверга. Причиною загоряння називають ненавмисний вибух на місці підривів снарядів. Інші деталі має з'ясувати поліція.

Влада закликала жителів німецької столиці по можливості уникати появи в районі пожежі, а також не відвідувати ліс Груневальд.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...