Символічно: На окупованій Донеччині зникла залізнична гілка на Москву (фото)

Там, де була залізнична гілка, залишилися тільки шпали. Рейки зникли. Цей знімок з'явився в групі жителів окупованої Горлівки на Донеччині в соціальній мережі, повідомляють Патріоти України.

«Бизнес по-горловски. Аборигены „ДНР“ так радеют о процветании „молодой республики“, что растащили и продали на металлоломом целую железнодорожную ветку. Видно, готовятся к переходу на гужевой транспорт», — написала авторка світлини.

З коментарів під постом зрозуміло, що це ділянка головної залізничної гілки, що проходить через Горлівку, по якій потяги прямували на Київ і на Москву. Серед учасників обговорення є навіть ті, хто пам'ятає, як зводили над цією гілкою арочні мости.

«Это урок тем, кто хотел здесь Россию. Москве вы не нужны. Нужен только дармовой металлом Донбасса. Хоть бы он поскорей закончился! Нечего будет вывозить, так может тогда и война закончится?», - написав дехто.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...