На орбіті Землі побудують готель, згідно з задумом головного ракетника Гітлепа

Компанія Orbital Assembly Corporation планує побудувати 1-й орбітальний готель зі штучною гравітацією. Цю концепцію давним-давно придумав ракетобудівник Вернер фон Браун, один з головних творців програми NASA "Аполлон", а до того ракт "Фау", що нищили Великобританію під час Друої світової війни, повідомляють Патріоти України з посиланням на Space.com.

Космічну станцію-готель планують побудувати на орбіті Землі до 2027 року. Фото: Orbital Assembly
Передбачається, що готель у вигляді 200-метрового колеса обертатиметься, створюючи штучну гравітацію для пасажирів. У ньому зможуть розмістити до 400 осіб. Усередині космічного готелю будуть ресторани, бари, бібліотека, кінотеатр, спа-салони і тренажерні зали.

"Компанія побудує прототип кільця діаметром 61 метр поблизу Марса. Попередньо, конструкцію протестують на Землі в Каліфорнії", - сказано в повідомленні.

Готель буде доступний для космічних туристів, науковців і космічних агентств для проведення дослідів і тренувань у космосі.

Будівництво станції планують почати 2025-го і завершити за кілька років.

Учені навчилися виробляти електроенергію в космосі. Сонячна панель, яку розробили науковці при Міністерстві оборони США, за розміром схожа на коробку для піци - 31х31 см.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...