На острові в Уельсі за "шалену ціну" продають будинок, у який неможливо потрапити (фото)

Дивний приморський особняк на острові Англсі в Уельсі, який прозвали Котеджем човняра, виправдовує свою назву, оскільки дістатися до нього автомобілем видається можливим тільки під час відливу. Тепер його виставили на продаж за 620 000 фунтів стерлінгів (712 000 євро). Про це повідомляє The Daily Mail, передають Патріоти України.

Будинок на острові в Уельсі, в який іноді неможливо потрапити
Відокремлений будинок із двома спальнями може здатися занадто ізольованим від решти світу. Упродовж останніх 40 років у нього були одні й ті самі власники. Придбали його в 1980-х роках, тепер же він слугує будинком для відпочинку.

На першому поверсі є спальня, ванна кімната і кухня, а нагорі — ще одна спальня. Проблема з доступом не єдина, оскільки паркування надається за ліцензією сусіднього власника, а площа будинку становить лише 152 кв. метри.

Багато користувачів Reddit ділилися коментарями щодо будинку. "Уявіть, що ви здаєте житло втомленим, змученим пізнім рейсом або поїздом людям, і тут приплив", — написав один із користувачів.

Будинок на острові в Уельсі, в який іноді неможливо потрапитиЩе один припустив, що через таку особливість посилки Amazon та інших компаній не дійдуть до адресата. Треті назвали зазначену ціну для такого будинку шаленою, хоча він і розташований у привабливому місці.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...