На Великдень українські заробітчани до смерті побили поляка

Під час бійки одному з громадян Польщі завдали важкої травму голови.

У Польщі сталася масова бійка за участю заробітчан. Фото: соцмережі.

У Польщі в день Христового Воскресіння побилися поляки та група українців. В результаті інциденту 40-річний поляк отримав серйозні травми та помер через кілька днів. Про це повідомляє "Польське радіо", передають Патріоти України.

Очевидці розповіли, що українці почали ображати і вульгарно висловлюватися на адресу продавця магазину. За жінку заступилися поляки, почався конфлікт. Під час бійки одному з громадян Польщі завдали важкої травму голови.

Після інциденту українці сховалися в будинку неподалік від магазину, згодом їх затримали правоохоронці. Постраждалий поляк помер в лікарні через чотири дні, смерть настала унаслідок тяжкої травми голови.

Як зазначається, в бійці брали участь четверо поляків та четверо українців. Водночас представник окружної прокуратури стверджує, що українці під час бійки використовували ножі. Суд обрав для обвинувачених запобіжний захід - три місяці під арештом. Винним загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...