"На передовій складно не постраждати": На Тернопільщині коронавірус діагностували у мера міста

Андрій Старух закликав жителів міста не панікувати і дотримуватися карантину.

Андрій Старух. Фото: Фейсбук.

На Тернопільщині коронавірус діагностували у міського голови райцентру Монастириська Андрія Старуха. Про це мер міста повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Лабораторний аналіз підтвердив в мене позитивний результат на COVID -19. В мого заступника Андрія Гладиша, з яким ми разом здавали аналізи, результат негативний, він здоровий", - написав Старух. Він додав: "Останній місяць почувався добре, жодного разу не було ні підвищеної температури, ні інших симптомів. Дружина та син почуваються нормально. Лікарі стверджують, що більшість з нас перенесе це захворювання, не відчуваючи його".

Мер закликав жителів міста не панікувати і дотримуватися карантину. Старух повідомив, що йде на двотижневу самоізоляцію. "Обов'язки не скасовує навіть хвороба. Боротьба з епідемією триває, ці дні вимушено дистанційно", - додав мер райцентру. Заступник голови Монастириської РДА Павло Дронь повідомив, що станом на 17:00 в Монастириському районі, який є епіцентром поширення коронавірусу в області, зафіксовано 68 інфікованих, з них 29 медпрацівників, 5 дітей, 2 держслужбовці, 2 поліцейські, 1 священик, 1 завдитсадком, 1 вчитель, 1 рятувальник.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...