"На передовій складно не постраждати": На Тернопільщині коронавірус діагностували у мера міста

Андрій Старух закликав жителів міста не панікувати і дотримуватися карантину.

Андрій Старух. Фото: Фейсбук.

На Тернопільщині коронавірус діагностували у міського голови райцентру Монастириська Андрія Старуха. Про це мер міста повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Лабораторний аналіз підтвердив в мене позитивний результат на COVID -19. В мого заступника Андрія Гладиша, з яким ми разом здавали аналізи, результат негативний, він здоровий", - написав Старух. Він додав: "Останній місяць почувався добре, жодного разу не було ні підвищеної температури, ні інших симптомів. Дружина та син почуваються нормально. Лікарі стверджують, що більшість з нас перенесе це захворювання, не відчуваючи його".

Мер закликав жителів міста не панікувати і дотримуватися карантину. Старух повідомив, що йде на двотижневу самоізоляцію. "Обов'язки не скасовує навіть хвороба. Боротьба з епідемією триває, ці дні вимушено дистанційно", - додав мер райцентру. Заступник голови Монастириської РДА Павло Дронь повідомив, що станом на 17:00 в Монастириському районі, який є епіцентром поширення коронавірусу в області, зафіксовано 68 інфікованих, з них 29 медпрацівників, 5 дітей, 2 держслужбовці, 2 поліцейські, 1 священик, 1 завдитсадком, 1 вчитель, 1 рятувальник.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...