На першому місці - захист країни: Стало відомо, де зараз футболіст "Хуста", якого ТЦК забрав з вокзалу

Футболіст закарпатського клубу "Хуст" Микола Сираш, якого 7 травня забрали працівники ТЦК з вокзалу, зараз проходить службу в Збройних силах України на харківському напрямку. Про це пише Sport.ua, передають Патріоти України.

Спочатку його відправили на навчання в Національний центр "Десна", а після цього направили до однієї з військових частин Сил оборони на Харківщині.

Ситуація з мобілізацією футболіста викликала значний резонанс. На момент затримання Сирашу було 25 років, і, хоча новий закон про мобілізацію ще не набрав чинності, ТЦК вирішили забрати його на службу. Після затримання футболісту з клубу "Хуст" зв'язок не вдалося відновити, і його подальша доля залишалася невідомою.

Футбольний клуб "Хуст" висловив занепокоєння ситуацією, зазначаючи, що відсутність одного з ключових гравців може загрожувати проведенню чемпіонату України. Оперативне командування "Захід" відреагувало на інцидент, підтвердивши, що хоча підтримка українського футболу залишається важливою, на першому місці для них залишається захист країни.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...