На початку кар'єри хотіла здаватися українкою: Стало відомо справжнє прізвище зрадниці Лободи

Секрет артистки видала співачка Кеті Топурія.

Скандальна Світлана Лобода, як виявилося, в житті носить абсолютно інше прізвище. Про це повідомила солістка групи "А-Студіо" Кеті Топурія в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

Співачка Топурія заявила про те, що прізвище української співачки Світлани Лободи насправді - Лободадзе. Солістка "А-Студіо" зняла коротку Stories, в якій повідомила, що її подруга Лобода випустила новий фільтр для Instagram.

"Наша подружка Світлана Лободадзе, це її справжнє прізвище, хто не знає, випустила новий фільтр, подивіться", - поділилася з підписниками Топурія.

Очевидно, Кеті вирішила скористатися тим фактом, що Світлана неодноразово висловлювалася з приводу свого імені, зазначаючи, що не дуже любить його. При цьому прізвище їй, навпаки, подобається.

"З дитинства мені здавалося, що ім'я Світлана - не моє... Немає в ньому того бунтарського духу, який був мені завжди притаманний. У школі мене почали називати за прізвищем і я була цьому дуже рада, так як вважала його ємним та гучним", - написала Лобода під одним з постів.

Нагадаємо, що у 2010 році Світлана Лобода офіційно перейменувала свій музичний проект, зареєструвала бренд і торгову марку LOBODA. Влітку 2010 року вийшов сингл "Революція". На нагородженні VIVA Лобода представила сингл "Спасибі", присвячений донечці. А в кінці червня 2013 року Лободі було присвоєно почесне звання "Заслужений артист України".

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...