На початку лютого Землю накриє сильна магнітна буря: Лікарі розповіли, як пережити без шкоди для здоров’я

Ще кілька магнітних бур накриють Землю до кінця зими 2023 року. Загалом у лютому буде 4 магнітні бурі, одна з них на початку місяця може спричинити погане самопочуття у метеозалежних людей, передають Патріоти України.

Її варто очікувати 5 лютого. Крім того, 7 лютого Землю накриє середня магнітна буря, 10-го – сильна та ще одна слабка 15-го.

Як відомо, хвилювання геомагнітного поля планети найбільше впливає на людей, які мають хронічні захворювання. Загальне погіршення самопочуття у ці дні можуть відчути люди із захворюваннями серця, нервової системи, застарілими чи свіжими травмами, хворобами судинної та ендокринної систем.

Як боротися з впливом магнітних бурь:

– не вживати алкоголь, багато кави та утриматися від жирної та шкідливої їжі;

– випивати на день щонайменше 1,5 літра води;

– слідкувати за режимом сну, більше гуляти на свіжому повітрі;

– уникати сварок та конфліктних ситуацій;

– не планувати дальні поїздки та зменшити навантаження на нервову систему.

Варто пам'ятати, що в періоди, коли на Землю насувається магнітна буря, можна відчути такі симптоми, як запаморочення, стрибки артеріального тиску, стомлюваність, апатія, перепади настрою, агресивність, дратівливість, підвищена сонливість або безсоння.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...