На початку тижня зима потужно заявить про свої права: В Україні вдарять морози до -14, піде сніг

У понеділок, 7 грудня, в Україні денна і нічна температура повітря почне опускатися, в ряді областей вдарять серйозні морози, 8 грудня буде ще холодніше. Так стверджує народний синоптик Леонід Горбань, зазначають Патріоти України.

За його словами, морози до 5 градусів вдень, вночі до 9-11 градусів з позначкою мінус триматимуться до середини грудня, а ось з 14 грудня в країні знову потеплішає до 1-6 градусів тепла.

В Укргідрометцентрі уточнили, що 7 грудня найхолодніше буде на сході країни - там вночі очікується -12-14 градусів морозу.

8 грудня утримається така ж синоптична картина, але частину країни почне засипати снігом.

9 грудня трохи потеплішає, опадів не очікується.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...