На похорон актора Леоніда Куравльова майже ніхто не прийшов

У вівторок, 1 лютого, в Москві попрощалися із зіркою радянського кіно Леонідом Куравльовим. Прощання проходило в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні на вулиці маршала Тимошенко. У залі панахиди були присутні близько 60 осіб, при цьому більшість з них склали журналісти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Комсомольську правду..

Попрощатися з артистом не прийшли не тільки його колеги, а й шанувальники. На сайті Спілки кінематографістів було оголошення про місце і час прощання, проте з професійної братії та шанувальників ніхто не приїхав.

Леонід Куравльов був похований на Троєкуровському кладовищі поруч з дружиною Ніною Василівною, з якою артист був разом зі шкільних років і яка була єдиною його любов’ю. До слова, на Троєкуровське кладовище несподівано приїхав з квітами актор Дмитро Харатьян.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...