На Полтавщині голову благодійного фонду підозрюють у продажу 230 машин, завезених для армії

Голову одного з благодійних фондів підозрюють у махінації з автомобілями, ввезеними для сил оборони України. Про це 30 вересня повідомила Національна поліція, передають Патріоти України.

За даними слідства, фонд завіз із-за кордону понад 230 автомобілів вартістю понад 35 млн грн. Машини продали, а в держоргани фонд звітував про передання автомобілів військовослужбовцям.

Голову організації затримали під час однієї з оборудок. Поліцейські стверджують, що фігурант діяв із групою помічників, які займалися оформленням документів і реалізацією транспортних засобів.

Його повідомили про підозру за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою одержання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років із конфіскацією майна.

У Німеччині українець побив поліцейську в... жіночому туалеті

понеділок, 30 вересень 2024, 15:35

На вокзалі в німецькому Дортмунді українець влаштував бійку і вдарив поліцейську. Про це повідомило видання BILD, передають Патріоти України. У суботу вранці 49-річний громадянин України, який проживає в німецькому місті Хердекке, зайшов у жіночий туал...

Прожив у старенької два роки, але потім...: В Одесі квартирант забив до смерті орендодавицю

понеділок, 30 вересень 2024, 15:07

В Одесі засудили 39-річного чоловіка, який завдав орендодавиці смертельних тілесних ушкоджень та заволодів її майном. Про випадок повідомили у поліції Одеської області, передають Патріоти України. Подія сталася в будинку 77-річної одеситки на вулиці Св...