На Полтавщині пенсіонерка "воскресла" після того, як медики констатували її смерть

У Кременчуці Полтавської області пенсіонерка ожила після того, як медики констатували її смерть. Про це журналістам розповіла місцева жителька Світлана Карась. Інцидент також підтвердили у поліції, повідомляють Патріоти України.

За словами жінки, її сусідка забрала до себе з села 83-річну матір. Бабусі стало зле, прибулі співробітники швидкої допомоги констатували смерть пенсіонерки.

"Приїхала поліція, оформили папери. Викликали машину ритуальних послуг ... Почали обдзвонювати родичів ... І тут бабуся чхнула ... Не знаю, як себе вели поліція і "швидка", але подивитися на їхні обличчя хотів весь будинок", - розповіла Карась.

У поліції також підтвердили інцидент. Правоохоронці викликали медики після констатації смерті людини. "На місці поліцейські зустрілися з родичами і соцпрацівником. Далі оформили необхідні в разі смерті документи. Те, що пенсіонерка жива, побачили працівники ритуальних послуг. Жінку відвезли в лікарню. Її стан важкий", - розповіли у поліції.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...