На Полтавщині затримали відому банду та її лідера "Самвела Донецького" (відео)

Мафіозі керував кримінальним угрупованням у Донецькій області, згодом поширив свій вплив на Запоріжжя і Полтавську область.

На Полтавщині затримали небезпечну банду. Фото: скріншот з відео.

У Полтавській області правоохоронці затримали учасників «етнічної злочинної організації» та її лідера «Самвела Донецького». Про це повідомили в департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції, передають Патріоти України.

Перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль заявив, що "Самвел Донецький" - найвпливовіший мафіозі, як він особисто себе називав. Починаючи з 90-х він керував кримінальним угрупованням у Донецькій області, згодом поширив свій вплив на Запоріжжя і Полтавську область.

За його словами, спеціалізація угруповання - рекет, викрадення людей, торгівля зброєю, загрози, фізичні розправи і замовні вбивства. "Самвел Донецький" також оголошений в розшук у базі Інтерполу за умисне вбивство у Вірменії.

Коваль розповів, що банда в минулому «була відома» в Макіївці Донецької області. У 90-х «Самвела» засудили до 14 років, але він вийшов на свободу раніше, згодом відсидів ще 3,5 року за збут наркотиків. У 2015 році лідер ОЗУ разом зі своїми бойовиками початку «гриміти» на всю Україну, здійснюючи злочин за злочином.

«Самвела» і його банду підозрюють у побитті та вимаганні грошей у бізнесмена в Полтавській області. У Київській області вони викрали чоловіка і отримали за звільнення 25 тисяч доларів. Крім того, у Київській та Одеській областях брали участь в рейдерських захопленнях, а також інших злочинах. Проти затриманих порушили справи за статтями ст.255, ст. 189, 296, 190, ч.3 ст.27 ст.122 Кримінального кодексу.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...