На Полтавщині жінка відправила через Telegram два інтимних відео, суд виніс суворий вирок

У Нових Санжарах на Полтавщині оголосили вирок жінці, яка відправила через Telegram власні інтимні відео з маструбацією. Новосанжарський районний суд визнав відео продукцією порнографічного характеру та призначив Владиславі Б. 34 тисячі гривень штрафу, а також конфіскував телефон, як знаряддя злочину, повідомляють Патріоти України.

Як йдеться у матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, у лютому 2023-го року Владислава Б. зняла на свій телефон два відео із власною мастурбацією та зберігала на своєму телефоні. А 19 лютого через Telegram надіслала їх іншому користувачу меседжера.

У матеріалах справи дії жінки описані як такі, що "…містять цинічну, непристойну, спеціальну демонстрацію геніталій, не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукаючи негідні інстинкти та містять порнографічний зміст…".

Судово-мистецтвознавча експертиза встановила, що обидва відео належать до продукції порнографічного характеру. 5 липня 2023 року обвинувачена уклала угоду про визнання провини з прокурором. А 10 липня Новосанжарський суд затвердив цю угоду та призначив жінці 34 тисячі гривень штрафу.

Також суд постановив конфіскувати у власність держави мобільний телефон жінки, бо він є знаряддям злочину. Вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений у Полтавському апеляційному суді протягом 30 днів з моменту його проголошення.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...