На повній швидкості: У Києві вантажівка вʼїхала в маршрутку і застрягла в ній, є постраждалі (фото)

Вранці в Солом’янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного таксі. Інцидент трапився на вулиці Вадима Гетьмана, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Вантажівка на повній швидкості в'їхала у маршрутку, в якій перебували пасажири.

За попередніми даними, внаслідок аварії постраждали щонайменше четверо осіб.

Поліція разом із медичними службами оперативно прибули на місце події для надання допомоги постраждалим та проведення слідчих дій.

Медики продовжують надавати необхідну допомогу постраждалим, однак інформація про їхній стан і точну кількість потерпілих ще уточнюється.

Разом з тим Патрульна поліція Києва повідомила, що у зв'язку з ДТП на вулиці Вадима Гетьмана, рух транспорту ускладнений у напрямку Індустріального шляхопроводу.

Туберкульоз - не виправдання?: У Запоріжжі переселенець потрапив у в'язницю після ВЛК

понеділок, 21 жовтень 2024, 14:04

Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя засудив до 3 років ув'язнення переселенця з Гуляйполя Запорізької області через те, що той не з'явився за повісткою у вказаний термін після проходження ВЛК. Про це йдеться у вироку на сайті ЄРДР, передают...

"Буря наближається": 58-річний Майк Тайсон вразив фанатів підготовкою до бою (відео)

понеділок, 21 жовтень 2024, 13:52

Легенда боксу Майк Тайсон продовжує готуватися до бою з блогером-боксером Джейком Полом, який відбудеться 15 листопада. Тайсон опублікував в Instagram з одного зі своїх тренувань, передають Патріоти України. Багато користувачів відзначили чудову форму ...