На провідному кладовищі Львова вандали розбили понад два десятки почесних поховань загиблих військових

У ніч на 20 жовтня на Личаківському кладовищі у Львові вандали розбили 23 могили загиблих українських військових. Фото розбитих могил з'явилися в соцмережах. Про це повідомили в поліції Львівської області, передають Патріоти України.

За словами правоохоронців, о 09:30 20 жовтня до поліції надійшло повідомлення про пошкодження кількох могил військовослужбовців на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища у Львові.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції.

Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення осіб зловмисників, які вчинили наругу на могилах захисників. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Вандали пошкодили загалом 23 могили, з них — 17 могил героїв російсько-української війни, три могили політв'язнів і дві могили волонтерів.

На повній швидкості: У Києві вантажівка вʼїхала в маршрутку і застрягла в ній, є постраждалі (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:37

Вранці в Солом’янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного таксі. Інцидент трапився на вулиці Вадима Гетьмана, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Києва. В...

Особлива "помста"? Викрадені окупантами з Маріуполя українські леви ліквідували у Криму російську наглядачку

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:24

Директор зоопарку «Казка» в Ялті (тимчасово окупований Крим) Леокадія Перевалова загинула після нападу лева і двох левиць, викрадених окупантами з маріупольського зоопарку. Про це повідомили у парку левів «Тайган», який знаходиться у Білогірському райо...