На Прикарпатті 7-річну дівчинку розбещували три рідних брата: Моторошні деталі (відео)

7-річну дівчинку з Прикарпаття розбещували троє її рідних братів. Вони знущалися над дитиною, залишаючи на її тілі опіки, шрами, вириваючи зуби і волосся. Про це стало відомо в ефірі програми "Один за всіх". Рідна мати 7-річної Наді віддала її у патронатну сім'ю 8 місяців тому, захотівши просто "відпочити від дитини", передають Патріоти України.

Патронатна мати маленької Наді Юлія розповіла, що, за словами дівчинки, її рідні старші брати одного разу навіть облили її бензином і підпалили. Більш того, на дівчинку мочилися, розбещували і мучили. У студії програми, троє молодих людей пройшли детектор брехні, який підтвердив їх знущання над сестрою.

"Як сказати ... Це було давно. Братів я не змушував, але вони це також робили", – спробував вибачитися Петро. У студію викликали поліцію, щоб патронатна мати Юлія написала заяву на Петра. Далі його долю вирішить слідство. Якщо провину доведуть у суді, то за розбещення сестри його чекає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...