На Прикарпатті легковик зіткнувся з пасажирським автобусом. Багато постраждалих, є і загиблі

У п'ятницю, 30 квітня, у селі Корнич Коломийського району Івано-Франківської області сталася ДТП, в якій загинуло двоє людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на ДСНС.

Аварія трапилася в результаті зіткнення легкового автомобіля та пасажирського автобуса з 20 пасажирами, що прямував за маршрутом Івано-Франківськ — Снятин.

Загинули водій та пасажир легкового автомобіля. Шість пасажирів автобусу з травмами доставили у лікарню Коломиї. Відео опубліковано на сайті поліції Івано-Франківської області.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...