На Прикарпатті сталися вибух і пожежа у реанімації лікарні, є жертви

Увечері у вівторок, 28 грудня, у місті Косові Івано-Франківської області в одній із палат реанімаційного відділення на першому поверсі чотириповерхової будівлі центральної районної лікарні виникла пожежа, інформують Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС, інформація про загорання надійшла до Служби порятунку о 21:22. "До місця виклику негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття рятувальників площа пожежі орієнтовно складала 55 м.кв", - йдеться у повідомленні.

У палаті реанімаційного відділення на місці пожежі було виявлено тіла двох загиблих хворих. Трьох пацієнтів із сусідньої палати працівники ДСНС врятували. Про причини пожежі наразі не повідомляють. До її гасіння було залучено 16 осіб та 7 одиниць техніки.

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...