На Прикарпатті влада відмовилися ховати померлу від коронавірусу породіллю, зате прийшла знімати процес на відео

У місті Болехів Івано-Франківської області поховали 37-річну жінку, яка померла від коронавірусу. Про це повідомляє WestNews, передають Патріоти України.

За словами родичів померлої, вони власними силами змушені були ховати жінку, так як місцева влада просто самоусунулася від цього. Слід зазначити, що на похоронах був присутній один з представників місцевої влади, який просто фіксував те, що відбувається на камеру з метою звітності.

Нагадаємо, жінка з міста Болехів надійшла в пренатальний центр на 36 тижні вагітності з хронічною артеріальною гіпертензією. 29 березня у неї підвищилася температура, почався кашель, з’явились ознаки дихальної недостатності. Коли лікарі почали підозрювати коронавірусну інфекцію, пацієнтка зізналася, що напередодні повернулася з Польщі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...