"На ребрі довго не простоїш": Леся Нікітюк звернулася до Тодоренко із закликом зробити вибір

Поки опальна телеведуча Регіна Тодоренко мовчить про війну і спокійно живе в Росії, українська зірка Леся Нікітюк допомагає переселенцям і веде інформаційну війну, повідомляють Патріоти України.

Багато знаменитостей вже намагалися достукатися до Регіни і закликати її висловитися про війну в Україні, але дівчина наполегливо продовжує мовчати. За її словами, в її родині накладено вето на політичні теми, бо у них з чоловіком різні погляди.

При цьому Леся Нікітюк в черговий раз висловилася про мовчання Тодоренко та інших зірок Росії. "Я можу сказати тільки те, що люди, які не визначилися, мовчать. Знаєте, це як одні вибирають орел, інші - решку. А ось деякі не можуть визначитися. Я хочу звернутися до тих, хто не може визначитися – на ребрі довго не простоїш", - сказала Нікітюк в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...