На Рівненщині 17-річний хлопець зарубав сокирою листоношу (фото, відео 12+)

Поліцейські оперативно затримали неповнолітнього за умисне вбивство.

У Сарнах, на Рівненщині, 17-річний хлопець вбив та обікрав 43-річну листоношу. Неповнолітній знаходиться на обліку у психіатра. Про це повідомляє місцеве ЗМІ "Район.Сарни", передають Патріоти України.

"Коли прийшла працівниця пошти, юнак був на подвір'ї. При собі жінка мала сумку. Розуміючи, що в ній можуть бути гроші, зловмисник схопив сокиру та наніс кілька ударів по голові листоноші", - йдеться в повідомленні.

Після скоєного хлопець сховав знаряддя злочину, забрав гроші та втік на своєму велосипеді. Невдовзі його затримали правоохоронці. Потерпіла жінка померла під час надання медичної допомоги.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...