На Рівненщині стоматолог вкрав зубного золота 900-ї проби на 320 000 і спокійно звільнився

В місті Костопіль Рівненської області співробітник районної стоматологічної лікарні вкрав золота для протезування на суму понад 320 гривень? повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службe прокуратури області.

“45-річному костопільчанину повідомлено про підозру у привласненні чужого майна, яке було ввірене особі або перебувало в її віданні, вчинене у великому розмірі”, – йдеться в повідомленні.

Чоловік, який зберігав запаси дорогоцінних металів з 2012 року, привласнив 336 грамів золота 900 проби. Востаннє золото бачили наприкінці 2018 року, а його нестачу виявили під час позачергової інвентаризації у зв’язку зі звільненням чоловіка.

Як повідомляє “Громадське“, чоловік звільнився за власним бажанням. Прес-секретар поліції області Марія Юстицька розповіла, що була проведена трасологічна експертиза, яка підтвердила, що сейф відкривали тільки за допомогою ключа. Крім підозрюваного ніхто не мав доступу до ключа. Стоматолог своєї провини не визнає.

За вчинення злочину чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...