На Рівненщині знайшли мертвою жінку - її збив поліцейський і кинув помирати

У Рівненській області посеред дороги знайшли мертвою 64-річну жінку. Як з’ясувалось, її збив поліцейський і кинув помирати, передають Патріоти України.

За даними слідства, у селі Моквин колишнього Березнівського району Рівненської області у ніч проти 6 серпня знайшли тіло 64-річної жінки.

Вона 5 серпня близько 21:30 вийшла від подруги додому, проте так і не дійшла. Її тіло виявили на узбіччі дороги. Поліція встановила, що її збив невідомий автомобіль, який втік з місця пригоди.

"У результаті комплексу проведених розшукових заходів та слідчих дій правоохоронцям вдалося розшукати транспортний засіб та водія. Ним виявився співробітник одного із відділень поліції, який перебував поза службою і рухався приватним автомобілем", - повідомили у поліції.

До воріт було 30 метрів: Ексгравець збірної України забив шедевральний гол із дальньої відстані (відео)

субота, 28 вересень 2024, 14:15

У матчі дев’ятого туру групи Б Першої ліги 34-річний ексфутболіст збірної України Андрій Богданов допоміг Маріуполю перемогти Кремінь з Кременчука (2:1), інформують Патріоти України. Півзахисник Маріуполя на 67-й хвилині успішно виконав штрафний удар. ...

До останнього подиху виконував професійні обов’язки: Що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар по Сумах (фото)

субота, 28 вересень 2024, 14:02

Сьогодні, 28 вересня, Росія завдала повторного авіаційного удару по лікарні у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок чого смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліці...