На рівні з "Аушвіц": Саакашвілі по відеозв'язку з'явився в суді і продемонстрував свій жахливий фізичний стан (фото, відео)

Третій президент Грузії Міхеїл Саакашвілі нажахав станом свого тіла під час засідання Тбіліського міського суду 3 липня у справі про розгін мітингу у 2007 році. Раніше політик заявляв, що у в'язниці його отруїли агенти РФ, передають Патріоти України.

В заході Саакашвілі брав дистанційну участь. Кадри щодо стану політика опублікувала його прес-секретар Дарина Чиж у Facebook."Я можу бути фізично слабким, але я дуже сильний зсередини, я дуже сильний! Я не вчиняв злочину проти Грузії", - прокоментував судовий процес Саакашвілі.

Також фрагмент його виступу опублікувало видання Mtavari. В кадрі видно, що тіло Саакашвілі перебуває у жахливому стані - одна шкіра та кістки.

Нагадаємо, що колишній лідер Грузії, наразі громадянин України, перебуває у в'язниці з осені 2021 року. Політика заарештували 1 жовтня під час його візиту до країни. Після цього його помістили в пенітенціарну установу, де на знак протесту Саакашвілі оголосив про голодування.

Свій візит до Тбілісі політик запланував до дня місцевих виборів (2 жовтня), кажучи, що для Грузії настав час реформ і що він має бути присутнім на цій події.

Саакашвілі виїхав з Грузії у 2013 році, тоді проти нього завели одразу чотири кримінальні справи й пізніше визнали винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Гелашвілі.

Сьогодні Тбіліський міський суд розглядав справу проти Саакашвілі, пов'язану з розгоном багатотисячної акції протесту опозиції, яка вимагала дострокових виборів (7 листопада 2007 року). Політика звинувачують у перевищенні службових повноважень з можливими терміном ув'язнення від п'яти до восьми років.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...