На Росії чоловік у чорному влаштував бійню у школі. Багато загиблих та поранених (відео)

У російському місті Іжевськ відбулася стрілянина в школі №88. Стрілянина почалася під час уроку, повідомляють пропагандистські ЗМІ. Спочатку було відомо про трьох поранених, серед них двоє дітей.

Як зазначається у повідомленні, чоловік у чорному костюмі спочатку вистрілив у охоронця, а потім увірвався до класу та почав стріляти в дітей. Повідомляється, що директор школи встигла сховатися з пораненою дитиною у кабінеті і зачинитися.

За даними «Говорит Москва», нападник відстрілюється від поліції на другому поверсі школи, ніяких вимог він не висуває.

Глава Удмуртії Олександр Бречалов заявив, що на місці працюють всі спецслужби, швидка допомога. «По ситуації в школі №88: залучення всі сили і засоби... Я прибув на місце події, буду оперативно звітувати про все, що відбувається», – написав він у Telegram.

МВС РФ повідомило про загибель шести людей під час стрілянини в школі Іжевська.
«В настоящее время полицейскими обнаружено тело мужчины, открывшего стрельбу. По имеющимся данным, он покончил с собой. На данный момент известно о 6 погибших и около 20 пострадавших от его действий», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють російські телеграм-канали, наразі відбувається евакуація школярів та вчителів. На місце події вирушили екстренні служби.

Згодом поліцейські виявили тіло стрільця – він наклав на себе руки. Уже відомо про шість загиблих і близько 20 постраждалих.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...