На Росії чоловік відрубав голову дружині та викинув її в ополонку

Дикий злочин стався днями у місті Алатир, Чуваської Республіки чоловік розправився зі своє. половиною на ґрунті ревнощів. Про це повідомили в республіканському Слідчому комітеті, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що за підозрою у скоєнні цього злочину затримано 30-річного чоловіка загиблої.

"Вранці 22 грудня 2021 року підозрюваний, перебуваючи разом із дружиною в квартирі її матері, під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів, завдав їй безліч ударів сокирою по голові та іншим частинам тіла. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події через короткий проміжок час", - йдеться у повідомленні.

У СК додали, що з метою приховування слідів злочину зловмисник відчленував голову потерпілої, яку викинув в ополонку.

У подружжя є двоє неповнолітніх дітей, які на момент скоєння злочину перебували у школі. Нині вони перебувають у бабусі. Найближчим часом слідчим буде вирішено питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Розслідування кримінальної справи продовжується.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...