На Росії тигр загнав грибників на дерево і довго чекав на здобич

Страшний інцидент стався в селі Соколівка в російському Примор'ї. Глава Лазовского МО Юрій Мосальский розповів, що недалеко від села Соколівка кілька місцевих жителів вирушили на грибне полювання, проте в лісі на них чекала неприємна і небезпечна зустріч з амурським тигром, повідомляють Патріоти України.
Любителі тихого полювання швидко зорієнтувалися і моментально залізли на дерево, щоб врятуватися від хижака. Як пояснив Мосальський, грибники перебували всього в кілометрі від населеного пункту, коли назустріч їм вийшов величезний тигр. Він відразу загарчав на грибників і ті кинулися лізти на високі дерева. При цьому амурський тигр явно не хотів кидати здобич і розташувався біля дерева, чекаючи, коли грибники спустяться на землю. В результаті хижак наводив страх на людей близько 40 хвилин, після чого повільно встав і пішов в ліс.
При цьому потерпілі не розгубилися і навіть зняли невелике відео з твариною, причому ролик одразу став вірусним в соцмережах. «Люди бачили тигра в лісі, у нас їх часто зустрічають. Ніхто не постраждав. Тим більше в цей період звір ситий, задоволений, готується до зими», - розповів Мосальський і пояснив, що насправді амурський тигр не збирався нападати на грибників, оскільки, якби він побачив в них реальну здобич, у людей не було б жодного шансу і часу, щоб залізти на дерево.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...