На російського льотчика-вбивцю відкрито полювання: "Анонімно виплачу $25 тис. за інформацію про військового злочинця, який випустив ракету по Дніпру", - Корбан

За достовірну інформацію про російського злочинця, який випустив ракету по багатоповерхівці Дніпра 14 січня оголошено нагороду $25 тис. Про це у фейсбуці повідомив голова штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан.

Він зазначив: "Шановні друзі, усі ми знаємо, що у Дніпрі сьогодні стався військовий злочин рашистів.

Рашисти не безіменні. Кожен військовий злочин має прізвище, ім'я, звання, місце служби.

Сьогодні атаку проводив 52-й гвардійський важкий бомбардувальний авіаційний полк. м Шайківка. ТУ-22М3. в/ч 33310. Позивний ведучого 42492. Пуск було здійснено з району м. Курськ, посадка в Рязані. Ракета Х-22.

Це той негідник, який запустив ракету по житловому будинку в Дніпрі. В результаті загинули люди та діти. Кількість постраждалих досі невідома.

Прізвище, ім'я та адресу проживання військового злочинця в Росії має бути встановлене для відправлення правосуддя.Перший, хто надасть достовірні дані, отримає від мене 25 000 у.о. е. на анонімних умовах. DniproHelp@proton.me"

Як повідомлялось, внаслідок ракетного удару 14 січня по місту Дніпро була вражена цивільна багатоповерхівка. Сталася руйнація цілого під'їзду. Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко оприлюднив інформацію про 27 поранених та 5 загиблих людей.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...