На Росію обрушився потужний ураган - вітер зриває дахи і зносить людей (фото, відео)

У Магадані вітром знесло кілька дахів.

У Магадані (Росія) встановилися непрості погодні умови. Вітер досягає 33 м/с. Про це повідомляється на сайті мерії Магадана, передають Патріоти України.

"Реєструються повідомлення про обвалення слабоукріплених конструкцій. Пошкоджено покрівлі 46 будинків. Це будинки різних рівнів власності: ті, що перебувають у віданні мешканців, адміністративні будівлі, банки, школи, дитячі садки", - йдеться в повідомленні.

Влада міста закликає жителів дотримуватися обережності, заховати автомобілі в гаражі або припаркувати їх подалі від рекламних щитів і дерев, а дітей, по можливості, не відпускати з дому.

Користувачі соціальних мереж публікують фото і відео наслідків циклону. Так, на відео видно, як вітер зриває дахи будинків, розносить сміття і буквально заважає пішоходам, змушуючи їх триматися за стовпи і паркани. На деякі автомобілі впали залишки знесених дахів.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...