На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України.

Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомлення про те, що жінка перелізла через перила мосту, ймовірно, щоб скоїти самогубство.

Патруль, який перебував неподалік на чергуванні, оперативно вирушив на місце події. Працівники виявили жінку, яка стояла за межами мосту і трималася за перила. Швидко зреагувавши, співробітники "Муніципальної охорони" зняли жінку з перил і викликали наряд поліції та швидку допомогу, яка госпіталізувала 30-річну киянку у стаціонар.

В Україні отримати штраф можна навіть після добровільного відвідування ТЦК - адвокат пояснив причини

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:24

Навіть при добровільній явці до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) громадяни можуть бути оштрафовані за порушення правил військового обліку. Адвокат Роман Сімутін пояснив, у яких випадках це можливо. Так, постанова Кабі...

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...