На щастя поруч опинився майбутній поліцейський: У Вінниці матір намагалася втопити власного сина (фото)

У Вінниці мати намагалася втопити власного сина у річці – його вдалося врятувати завдяки небайдужому майбутньому оперативнику, який швидко зреагував на ситуацію. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області, передають Патріоти України.

Так, надзвичайна ситуація сталася у понеділок, 15 квітня на набережній у Вінниці. Зазначається, що курсант ХНУВСу Артем Макаров почув дитячий крик, а зрозумівши звідки він доноситься, побачив, як жінка штовхає хлопчика в річку, а потім, занурившись разом із ним у воду, намагається втопити.

Чоловік не розгубився, стрибнув у річку та витягнув восьмирічну дитину на берег. На місце події прибули "Поліція" та "Швидка", хлопчика госпіталізували з переохолодженням, а його сорокарічну мати – затримали у процесуальному порядку. Мотиви такої поведінки наразі невідомі.

Під час процесуального керівництва Вінницькою окружною прокуратурою слідчі відділу поліції № 1 Вінницького райуправління оголосили підозру затриманій особі за статтею 15, частиною 2, пунктом 2, частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України, яка стосується спроби вбивства неповнолітньої особи. Згідно з цією статтею передбачено покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі або довічного ув’язнення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...