На що тільки не підеш заради переглядів: Гордон пожартував про свої яйця (відео)

Український ведучий Слава Дьомін взяв інтерв'ю у свого колеги Дмитра Гордона. В ході розмови Дьомін поцікавився, чи робив Гордон колись натальную карту і чи взагалі вірить він тарологам, передають Патріоти України.

Він відповів, що не вірить тарологам і вважає їх усіх аферистами, тому власне ніколи до них і не звертався за допомогою. До того ж, він удав, що не розуміє, що таке натальна карта, і уточнив: "Карта з Наталії?"

Однак Дьомін став переконувати його, що деякі прогнози езотериків все ж здійснювалися. При цьому приклади з особистого життя він не навів. Також ведучий поцікавився, чи викочували Гордону колись яйцями.

Дьомін: І вам жодного разу не викочували яйцями?

Гордон: Моїми так точно - ні.

Слава Дьомін відразу ж почав реготати. До слова, мережа також бурхливо відреагувала на жарт Гордона про яйця і не втрималася від коментарів під відео.

Що пишуть користувачі мережі

  • "Блін, якийсь черговий кринж від Гордона, який можна дивитися на повторі"
  • "Зашквар"
  • "Фу, бридко. На що тільки не підеш заради переглядів"
  • "Ахахахах, Гордон у своєму стилі. І ці жарти його кринжові"

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...