На щось натякає? Співачка-зрадниця Ані Лорак викликала ажіотаж у мережі, показавши фото в халаті Кіркорова

Українська співачка 42-річна Ані Лорак, яка в даний час виїхала з країни і живе в Росії, здивувала своїх шанувальників незвичайним домашнім образом, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка з'явилася в халаті рожевого кольору з вишивкою від Versace. Такий подарунок їй зробив Філіп Кіркоров. "Затишного, гарного дня! Сьогодні в рожевому! Дякую Філіпу за чудовий подарунок!", – написала Лорак.

Підписники співачки не залишилися байдужі до такого яскравого образу співачки вдома. Фанати засипали зірку компліментами.

"Без прочитання підпису фото відразу зрозуміла, що Кіркоров вам підігнав халат", "Яка красуня, дуже йде рожевий колір! Лялечка", "Подарунок супер клас! Дівчачий! Колір настрою сьогодні – рожевий", "Прекрасний подарунок! Вам дуже до лиця" , "Філя красень", "Красуня і справжня діва! Я відразу відчула, що це від Кіркорова. Тому що це його стиль", – пишуть шанувальники в коментарях.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...