Справжній монстр? На шотландський пляж винесло гігантський хребет невідомої істоти (фото)

Соцмережі сперечаються через великий скелет невідомої істоти, який з’явився на одному із пляжів Шотландії після шторму Кіара. Довжелезний хребет, що переходить у хвіст, приписують і киту, і трицератопсу, і навіть лохнеському чудовиську, передають Патріоти України.

Фото з гігантським скелетом оприлюднили у фейсбук-спільноті Fubar News. Біля велетенського хребта істоти позує дитина, аби користувачі могли оцінити реальні розміри тварини.

Натрапив на цю дивну істоту поблизу Абердин. У когось є якісь ідеї – хто це може бути? – йдеться в описі до зображення. Так, частина людей припускає: скелет може належати киту, косатці або крокодилу. Інші вважають: це – якась доісторична істота: приміром, диплодок чи трицератопс. За версією ще однієї групи людей, це – хребет "родича" таємничого лохнеського чудовиська.

Цікаво! Нещодавно новозеландські вчені припустили, що лохнеське чудовисько або Нессі було не рептилією, як вважалось раніше, а гігантською рибою. Під час дослідження вони взяли 250 проб води в різних частинах озера Лох-Несс, аби скласти каталог флори та фауни водойми. Після цього вони дійшли до висновку – жодних великих тварин в озері ніколи не було. Натомість Нессі міг бути величезний вугор. Зауважимо, що хребет винесло на пляж міста Абердин, що розташоване на східному узбережжі Шотландії.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...