На шоу "Холостячка" назвали другого учасника - за Ксенію Мішину поборються вже два гумористи "Ліги сміху" (фото)

Напередодні прем'єри реаліті "Холостячка" телеканал СТБ продовжує розкривати імена чоловіків, які боротимуться за серце Ксенії Мішиної. Першим претендентом став комік Олександр Еллерт, а тепер продюсери назвали ім'я другого учасника романтичного шоу, передають Патріоти України.

Ним став 28-річний гуморист Андрій Рибак, який, як і його суперник, грає в "Лізі сміху". "Я йду в цей проект боротися за дівчину. Конкуренція мене абсолютно не лякає. Є невелике дивне хвилювання, але перед важливими заходами воно завжди присутнє", - сказав комік каналу СТБ.

Виявляється, Ксенія та Андрій добре знайомі. До проекту вони спілкувалися в соціальних мережах, але одного разу щось пішло не так і Мішина заблокувала Рибака. Тепер коміку треба буде докласти чимало зусиль, щоб змінити думку про себе.

Прем'єра шоу "Холостячка" відбудеться на каналі СТБ уже цієї п'ятниці, 23 жовтня. Уже в першому випуску Ксенія познайомиться з 15-ю чоловіками, які готові боротися за її увагу.

Ксенії Мішиній 31 рік, вона сама виховує 7-річного сина Платона. Українському глядачеві вона відома по костюмованій драмі "Кріпосна" і за проектом "Танці з зірками-2019", який в підсумку вона виграла.


"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...