"На сьомому році війни сепаратисти щось кажуть нам": У кафе Чернігова обурена власниця вказала на двері жінці, якій не сподобався прапор (відео)

Напередодні в Чернігові в кафе "Права кава", власником якого є ветеран АТО, не стали обслуговувати клієнтку. Волонтер Річард Горда оприлюднив на своїй сторінці в Facebook розповідь власниці закладу Катерини Число, повідомляють Патріоти України.

За словами Катерини, клієнтка зайшла в кафе і, помітивши на полицях чорно-червоний прапор, стала розпитувати: "А що це? .. А навіщо це? .. Червоно-чорний прапор, прости Господи!". На роз'яснення про те, що заклад належить військовим, які хочуть зберегти пам'ять про війну на Сході України, відвідувачка відповіла: "Це ви мені, військовій, будете розповідати?"

Після цих слів Катерину "бомбануло" і вона відмовила в обслуговуванні гості, попросивши залишити кафе. Візитерша покинула "Праву каву" зі словами про те, що їй неприємно тут перебувати. "І це на сьомому році війни, тобто сепаратисти вже настільки знахабніли, що просто приходять і вказують нам, що ми не повинні бути українцями", - обурилася власниця кафе.

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...