На суді щодо обрання запобіжного заходу підозрюваний у вбивстві Фаріон показав язика дочці застреленої на патетичне питання (відео)

Підозрюваний показав язика дочці вбитої Фаріон

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та мовознавиці Ірини Фаріон 18-річний В'ячеслав Зінченко показав язика дочці загиблої під час судового засідання у Львові в п'ятницю, 26 липня. Про це свідчить відео, відняте в стінах суду, зазначають Патріоти України.

Дочка вбитої, Софія Семчишин, під час засідання безпосередньо звернулась до підозрюваного з запитанням чого він мовчить, чи мовляв, "не проковтнув він язик?". Хлопець у відповідь показав язика, але нічого відповідати їй не став.

"Ми вам показали його пошукову табичку": Клименко відповів, чому вбивця обрав першою жертвою Фаріон

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:30

У списку потенційних жертв підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон був також народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на спільному брифінгу правоохоронців у Львові, передають Патріоти Укр...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:29

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...