На Сумщині пенсіонерку ледь не вбили заради 6 гривень (фото)

32-річний чоловік вже був неодноразово судимий, але йому цього виявилось замало.

У середу, 29 січня, в Ромнах зловмисник проник в будинок 76-річної жінки, побив її і відібрав 6 гривень. Злочинця затримали по «гарячих слідах», передають Патріоти України.

Прес-служба поліції Сумської області повідомляє, що зловмисник, пробравшись в будинок до пенсіонерки, бив її і вимагав грошей. Однак зумів знайти тільки шість грн. Зрозумівши, що ніякого тайника немає, він зірвав з жінки золоті сережки і втік.

Закривавлена потерпіла зуміла дістатися до сусідки, яка і викликала поліцію. Зловмисника затримали при оперативному відпрацюванні району. Він не заперечує свою причетність до розбійного нападу. 32-річний чоловік вже був неодноразово судимий. Тепер йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...